12 000 Ft felett ingyenes szállítás!

HOPPÁ! Üres a Kosarad :(

You have no items to compare.

Search

Bemutatkozunk

Kik vagyunk?

Leginkább kis csinoskának, cukorfalatnak lehetne fordítani a nevünket. Szerintünk ugyanis a nagy kosárméretű melltartóknál is az apró, finom részletek a legfontosabbak, amik miatt bele lehet szeretni egy-egy ruhadarabba. A mi melltartóink ezektől a kis bájos megoldásoktól válnak szebbé, kényelmesebbé, szexibbé, egyedibbé és igazán minőségivé.
Ha egy picit is többre vágysz, mint amivel a legtöbb itthoni boltban találkozhatsz, nálunk megtalálod. Darabjainkat az aprólékosan kidolgozott, nagy kosárméretű melltartók szakértőitől, a Curvy Kate-től, a Panache-től és az Eveden-től rendeljük, így szinte biztosra vesszük, hogy nálunk megtalálod a neked való darabot.

Szükséged van ránk?

Felmérések szerint a nők 80 százaléka rossz méretű melltartót visel. Szerintünk ennek itt Magyarországon főleg az az oka, hogy a hazai boltokban egyszerűen nem kapni szép fehérneműt C kosárméret felett. Ezért választják sokan a csinos, de kényelmetlen, vagy épp a megfelelő méretű, de csúnyácska darabokat.
Te biztos vagy benne, hogy megfelelő méretű és az ízlésedhez leginkább illő melltartót hordasz?
Nézz körül a Pretty Little kínálatában, hogy lásd: C kosárméret fölött sem kell kompromisszumokat kötnöd.

Miért nálunk vásárolj?

Pontosan tudjuk, hogy a neten olyan holmit vásárolni, aminek tökéletesen kell passzolnia, nem egyszerű feladat. Különösen a fehérnemű esetében, ahol minden apró részlet számít: a masni színe, a pántszegély anyaga, a csipke vastagsága. Éppen ezért döntöttünk a legmegbízhatóbb gyártók termékei mellett, hogy a minőséghez kétség se férjen.
Gondolj csak bele! Nincs több porcicás, fülledt próbafülke torz tükrökkel meg kinyíló függönyökkel. A saját tükröd előtt, akár más ruhadarabjaiddal összepárosítva, mindenféle kellemetlenség nélkül próbálhatod fel a megrendelt melltartót.

A melltartók varázslatos hatalma

Sose becsüld alá a melltartód erejét - ezt bizonyítja ez a videó is